Black Friday? Nee, wij doen aan Green Friday.

Wegens vakantie gesloten van maandag 26 juli tot en met maandag 23 augustus.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

Zo als bovenstaand voorbeeld is bloemen krijgen wel leuk. Dat is de ervaring die we je bij Bloemetje Bezorgen Rotterdam graag willen bieden.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Rotterdam 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Rotterdam. Willem en Bianca Kiljan zijn de eigenaren van Multi Flora, de bloemenzaak achter deze website. Ze maken met het team van Multi Flora mensen blij met bloemen. De twee zijn al jarenlang actief met haar bloemenzaak.

Willem: “We hebben elkaar leren kennen op de tuinbouwschool. Bianca kwam in 1978 bij de winkel werken, later hebben we de zaak overgenomen van haar baas.”

 “We doen onze naam Multi Flora echt eer aan. Zo hebben we altijd wel zestig verschillende soort bloemen in de winkel staan. We zijn niet voor niets echte vakidioten, die echt gek zijn op ons werk en op bloemen en planten.” 

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Rotterdam een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

 

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Rotterdam is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Rotterdam werk ik daarom samen met Willem en Bianca Kiljan van Multi Flora. 

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenrotterdam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 6.5/10 gebaseerd op 4 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Rotterdam.

Voor 13 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Rotterdam.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Rotterdam.

Voor slechts €4,95 verzendkosten